Naša oprema

Kotur za kameru napravljen je za rješavanje raznih zahtjevnih inspekcija. Fleksibilni potisni kabel srednjeg promjera čini ga idealnim za duže staze u glavnim i ograncima vodova.

Lokator-NaviTrack-Scout

Lokator dizajniran je za rješavanje najzahtjevnijeg lociranja daljinskog odašiljača (sonde) korištenjem tehnologije višesmjernog lociranja. Dubina se automatski izračunava i prikazuje kada je iznad cilja. Ovaj lokator provjerava položaj lociranja pomoću zaslona s mikromapiranjem za označavanje karakterističnih polova ispred i iza mete, osiguravajući točno lociranje.

99917340-f594-4667-affb-bfa29dd11976

Prijenosni uređaj za mlaz vode daje stvarni radni tlak od 205 bara za velike komercijalne i industrijske primjene. Ovaj uređaj pokreće vrlo fleksibilno i lagano crijevo kroz vodove od 50 do 250 mm koji polazi kroz začepljenja od mulja, sapuna, masti i sedimenta.

K-60SP-sekcijski-stroj

Kompaktan stroj za čišćenje ustanova, poslovnih ili stambenih prostora. Također idealno za operatere vakuumskih kamiona za septičke jame. Dovoljno mali da stane u skučene prostore, a opet dovoljno snažan da otkloni teške blokade. Idealno za krovne otvore za ventilaciju. Stražnja ručka omogućuje jednostavno prenošenje uz ljestve i na krovove.

CISTAC-FLEXSHAFT-K9-102-min

Lagan i prenosiv uređaj dizajnom savršenim za cijevi od 1 1/4"- 2" i uključuje 50' od 1/4" kabela zatvorenog unutar izdržljivog, ali fleksibilnog najlonskog: omogućuje brže postavljanje i čišćenje. Istovremena uporaba kamere - pregledavamo cijev dok je čistimo.