AQUA SOLVO

HITNE INTERVENCIJE – ODŠTOPAVANJE ODVODA VODOINSTALACIJE

Aqua Solvo

Već niz godina bavimo se građevinskim i vodoinstalaterskim radovima, a specijalizirali smo se za odštopavanje odvoda, sanaciju dotrajalih te planiranje i izvedbu novih vodovodnih i odvodnih instalacija. Cilj nam je hitnim intervencijama pružiti brzu i kvalitetnu uslugu klijentima, sanirati nastalu štetu te u što kraćem roku staviti u funkciju sve sanitarije i trošila spojena na vodovodnu mrežu u stambenim i poslovnim prostorima.

Naš tim broji troje zaposlenih, a u suradnji s našim kooperantima na raspolaganju vam je desetak različitih majstora koji će vaš prostor, nakon eventualne štete dovesti u red ili ga u potpunosti osvježiti preinakom instalacija u vašoj kupaonici, kuhinji, podrumu ili vešeraju.

Odbijamo biti jedni od onih majstora koji vas zavlače, koji se niti jave, niti pojave; oni koji vam kažu jednu cijenu pa stalno pribrajaju dodatne troškove, a niti oni koji ostave nered i nedovršen posao iza sebe. Aqua Solvo želi promijeniti stereotip o skupim i nepouzdanim majstorima. Nama je vrijeme dragocjeno pa cijenimo i vaše, stoga pojavit ćemo se kad smo rekli da ćemo doći, procijenit ćemo troškove sanacije ili radova i dati vam našu najbolju ponudu za intervenciju, odštopavanje odvoda i vodoinstalaterske radove, kao i razuman rok za izvedbu istih.

Detaljnije o svim našim uslugama saznajte na poveznici – Aqua Solvo usluge.

Oprema - strojevi - alati

Aqua Solvo raspolaže vrhunskom Ridgid opremom, strojevima i alatima jer vjerujemo da vam samo tako možemo pružiti brzu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu.

Izdvajamo Ridgid KJ-3100 prijenosni vodeni mlaznik, radnog tlaka od čak 205 bara za učinkovito i sigurno čišćenje odvoda. Ova zvjerka od stroja ne zahtijeva uporabu nikakvih kemijskih, za okoliš štetnih pripravaka, a proći će i kroz najtvrdokornije blokade mulja, sapunice, masti i sedimenta te isprati sve naslage i omogućiti slobodan protok punog promjera cijevi.

kj3100-watter-jetter
k60-sectional-machine

Naš kompaktan Ridgidov K-60SP sekcijski stroj dovoljno je snažan da svojom sajlom, svrdlima i rezačima očisti začepljene odvode čak i na teško dostupnim, uskim prilaznim prostorima.

Prepoznajete li naš entuzijazam za dobro obavljenom vodoinstalaterskom uslugom, obratite nam se već danas! Mi ćemo se potruditi ispuniti vaša očekivanja i ostvariti naše ciljeve – biti top majstori za odštopavanje i vodovodne instalacije u Zagrebu i okolici.

Zašto odabrati nas?

STRUČNI TIM

Desetljetno iskustvo i motiviranost naše ekipe majstora, jamstvo je brzo i kvalitetno izvedenih radova.

BRZ IZLAZAK NA TEREN

Kako bi vas što prije oslobodili neugodnosti, izlazimo na teren na području Zagreba i Zagrebačke županije u roku 60 minuta.

GARANCIJA KVALITETE

Dajemo garanciju na sav korišten materijal i izvedbu radova. Ne brinite, s nama ste sigurni!