Vodoinstalaterski radovi

Cijevi su vam iz doba Marije Terezije? Vrijeme je da olovo zamijenite plastikom ili nekim drugim suvremenim materijalom?

Mislite da je teško pronaći dobrog vodoinstalatera? Upravo ste ga pronašli, i to ne jednog nego cijeli tim!

Radimo zamjenu stare kade koja je već dva puta emajlirana, zamjenu gumice na umivaoniku/kadi/bideu da ne morate slušati i gledati kako vaš novac otiče. Zamijenit ćemo slavinu nad kadom i nestati će onaj čudan zvuk koji proizvodi. Instalirati ćemo vam divan tuš da konačno možete uživati u jutrima.

Nama je zapravo svejedno dal’ vam se više ne sviđaju kupaonske pločice ili vam se pink kada ne uklapa u vaš životni stil. Riješiti ćemo i pločice, i kadu, i instalirati vam vrhunske nove vodoinstalacije po vašim mjerama i potrebama.

Slobodno nam se obratite ukoliko želite sanirati dio koji je dotrajao ili u potpunosti izmijeniti vodovodne instalacije u vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru. Montažu sanitarija i spajanje uređaja na vodovodnu mrežu radimo ko od šale, sve što trebate je nazvati nas, dat ćemo sve od sebe da se uskladimo s vašim ostalim majstorima na terenu i unaprijed vam damo cijenu vodoinstalaterskih usluga.

Ispunjavati ćemo vaše želje u vizualnom (estetskom) pogledu, a tehnički dio prepustite nama.